Website

laten maken?

Wij maken met veel enthousiasme professionele WordPress websites en webshops.

Een WordPress website laten maken? Of zelf aan de slag?

Als startende ondernemer wordt je vanaf het prille begin met veel vragen geconfronteerd. Wil je zelf je administratie doen, of besteed je dit uit? Heb je al een logo? Ken je je doelgroep? En: hoe zorg je dat jouw doelgroep je kan vinden? Vooral de laatste vraag heeft in een continu groeiende wereld van (online) ondernemers steeds meer impact.

Een website is daarom ook onmisbaar. Het maakt in feite niet meer uit wat voor soort onderneming je drijft, want iedereen zoekt tegenwoordig alles online op. Je website is je visitekaartje geworden, dus je doet er goed aan een sterke eerste indruk te maken. De vraag is dan: ga je zelf je website maken, of huur je een extern bedrijf in?

Waarom een WordPress of Shopify website?

Met de opkomst van diverse CMS systemen aan het einde van de vorige eeuw werd het ineens mogelijk, om op een heel simpele manier je website in elkaar te zetten. Vooral WordPress en Shopify zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid, omdat vooral kleine ondernemers kans zagen hun onderneming nu ook online te promoten. Voorheen was het een langdurige en vooral ook dure aangelegenheid om een website te laten maken. Dit was voor sommige ondernemers simpelweg niet betaalbaar. Nu is dat wel anders.

Vraag een gratis offerte aan

Waarom je een website laat maken door MijnMKB

Een website laten ontwerpen en bouwen door MijnMKB is een slimme keuze. Waarom dat zo is?

  • Je bent verzekerd van een responsive design website
  • Lokaal ben je zichtbaar voor je doelgroep
  • Wij maken jouw website geschikt voor de online zoekmachines
  • Je nieuwe website kun je eenvoudig zelf beheren

Maak direct een telefonische afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons kantoor.